Aurinkopaneeleiden asennukset kattoalan ammattilaisilta Rovaniemeltä

Katso yhteystietomme tästä

Rakennusliike Korteniemi Oy:n kattoalan ammattilaiset asentavat aurinkopaneelit turvallisesti paikoilleen Rovaniemen seudulla. Otamme asennustyössä huomioon katon rakenteen, vedenpitävyyden ja kuormituksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aurinkopaneeleilla ilmainen energia hyötykäyttöön

Aurinkopaneeleiden avulla saat kerättyä talteen ilmaisen auringon energian. Aurinkosähköjärjestelmä syöttää paneeleiden keräämän aurinkosähkön kiinteistön sähköverkkoon, ja aurinkosähkö toimiikin erinomaisena lisäenergianlähteenä. Aurinkosähkön avulla voit valaista tilat ja hoitaa vaikkapa sähköauton latauspisteen toiminnan.

 

Aurinkoenergia on ekologinen ja samalla kustannuksia säästävä ratkaisu. Aurinkoenergiaan tekemä investointisi maksaa itsensä takaisin esimerkiksi pienempien sähkölaskujen muodossa. Lisäksi se on Suomen huoltovarmuuden kannalta erinomainen valinta.

 

Haluatko pienentää hiilijalanjälkeäsi ja sähkölaskuasi? Kaipaatko apua sopivan aurinkosähköjärjestelmän suunnitteluun? Ota yhteyttä – me autamme mielellämme!

Yhteystiedot

Varmista katon kunto ennen aurinkopaneeleiden asennusta

Ennen aurinkopaneeleiden asennusta on hyvä varmistaa, että katto on kunnossa. Ammattilaisina pystymme auttamaan sinua tekemällä katon kuntotarkastuksen ja huoltamalla katon ennen asennukseen ryhtymistä. Voimme esimerkiksi huolehtia tiilikaton pesusta ja pinnoittamisesta tai peltikaton pesemisestä ja maalaamisesta.

 

Pystymme myös varmistamaan, että katon rakenteet kestävät aurinkopaneeleiden painon. Suunnittelemme myös aurinkopaneeleiden sijoittamisen ja kiinnittämisen sekä esimerkiksi veden ja lumen ohjauksen pois katolta huolellisesti. Näin kate säilyy vesitiiviinä aurinkopaneeleiden painosta huolimatta. 

 

Kerromme mielellämme lisää aurinkopaneeleiden asentamisesta ja tulemme paikan päälle tekemään kuntoarvion. Ota siis yhteyttä!

Yhteystietomme löydät täältä

Avaimet käteen -palvelua aurinkopaneeleiden hankkijoille

Tarjoamme sinulle helppoa avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken sopivan aurinkosähköjärjestelmän suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon saakka.  Otamme aurinkopaneeleiden asennusta suunnitellessamme huomioon muun muassa sähköntuotannon tarpeen, aurinkopaneeleiden suuntaamisen ja sijoittelun, kallistuskulman ja mahdollisten varjostusten välttämisen. 

Kysy lisätietoja