Yritys

Yrityksemme tausta ja tulevaisuuden haaveet!

Rakennusliike Korteniemi on toiminut Rovaniemellä jo vuodesta 2012 lähtien.

Aluksi palvelimme asiakkaita toiminimen kautta, ja myöhemmin toiminnan kasvaessa vuonna 2014 muutimme yhtiömuodon osakeyhtiöksi.

Yhtiömuodon vaihdoksen myötä työntekijöiden määrä kasvoi noin kymmeneen henkilöön. Ja myöhemmin saimme myös Miikan omistajien joukkoon:

Kaikki menneet vuodet ovat kasvattaneet meidän ammattitaitoamme ja ymmärrystä siitä, kuinka paljon tunteita liittyy juuri omaan kotiin! On tärkeää että me kaikki huolehdimme kotimme ja kiinteistöjen kunnosta sekä niiden elinkaaren jatkuvuudesta. Näin me olemme omalta osaltamme varmistamassa tulevien sukupolvien mahdollisuudet asua ja tehdä työtä edelleen niissä samoissa tiloissa ja taloissa missä mekin olemme eläneet.

Jokainen meistä tekee suuren teon ympäristölle, kun huolehtii jo olemassa olevasta rakennuksesta ja on samalla rakentamassa Lapin tulevaisuutta ja historiaa.

Olemme pystyneet kehittämään yritystämme jatkuvasti ja haaveemme sekä tavoitteemme ovat edelleen korkealla. Kiitos näistä vuosista ja tulevaisuudesta kuuluu vanhoille ja tuleville asiakkaillemme. Rakentavan palautteen ansiosta olemme pystyneet viemään yritystä eteenpäin. Toivottavasti saamme myös jatkossa kehittävää palautetta, sillä se on edellytyksemme toimintamme kehityksessä.

Täytyy myös kiittää huikeita asentajia ja myyjiä, jotka tekevät raskasta ja tärkeää työtä rakentaessaan tätä maata ja yrityksemme tulevaisuutta. Olette meidän elinehtomme. Jokaisella meilläkin on nyt oma perheemme ja haaveemme tulevaisuudesta.

Haluamme että yrityksemme saa olla työllistämässä myös meidän jälkikasvuamme ja tuomassa näin pitkäaikaista hyvinvointia Rovaniemelle.

Lappilaisella vahvuudella pääsemme aina eteenpäin!

Tuomas, Paulus ja Miikka Korteniemi

Arvoja jotka ohjaavat meidän tekemistä

Vastuullisuus

Otamme aina vastuun yrityksemme tekemistä urakoista. Tällä tavalla pyrimme säilyttämään asiakastyytyväisyyden ja näin toimittuna myös työnjälki säilyy laadukkaana.  

Vastuullisuus takaa myös yritystoiminnan jatkuvuuden tulevaisuudessa.

Paikallisuus

Käytämme yhteistyökumppaneina lappilaisia yrityksiä ja työllistämme osaavia rakennusmiehiä Rovaniemen alueella. Näin olemme mukana rakentamassa Lapin tulevaisuutta. 

Paikallisena yrityksenä pystymme myös reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Jatkuvuus

Jatkuvuuden kannalta on tärkeää, että yritys on valmiina kehittymään ja ottamaan vastaan ajan tuomat muutokset.

Yrityksen kannalta on ehdottoman tärkeää miettiä, miten tämän hetken toiminta vaikuttaa yrityksen tilanteeseen tulevaisuudessa.

Toivomme, että pystymme vastaamaan vanhojen ja uusien asiakkaiden tarpeisiin myös myöhemmin. 

Asiakastyytyväisyys

Olemme itse miettineet, mitä kaipaisimme onnistuneelta remontilta. Onnistunut remonttikokemus, sekä asiakkaalle että yritykselle, muodostuu monesta pienestä asiasta.

Sopimus asiakkaan kanssa on aina suuri luottamus meitä kohtaan, ja haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia. Rehellisyydellä ja lupausten pitämisellä on tähän suuri vaikutus.

Olemme palvelleet vuoden 2020 loppuun mennessä yli 800 asiakasta Rovaniemen ja Lapin alueella. Vuositasolla palvelemme noin 100-150 asiakasta ja näistä suurin osa on nimenomaan Rovaniemen alueella.

Suuri joukko ihmisiä on osoittanut luottamuksensa meihin ja olemme siitä kiitollisia. Haluamme myös jatkossa toimia siten, että te pystytte luottamaan meidän käsiin kotinne kunnossapidon.

Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja mietimme yhdessä onnistuneen remontin sisällön. Teemme aina lopputarkastuksen joko asentajien tai työnjohdon toimesta. Eli vaadimme myös asentajiamme katsomaan työnsä jälkeä ajatuksella ”kelpaisiko tämä minulle?”.

Kehitämme toimintaamme asiakaspalautteiden mukaan ja usein kysymme remontin jälkeen, kuinka onnistuimme.

Asiakaskertomus

Esa & Ritva Silvola – Mineriittikaton uusiminen huopakatoksi

Katon uusiminen oli ollut mielen päällä jo jonkin aikaa, eikä suotta.

Olihan talossamme kohtuu huonokuntoinen ja halkeillut mineriittikatto. Olimme suunnitelleet katon uusimista parin vuoden sisään oltiin.

Varmuutta remontin aloittamiseen toi runsaasti se, kun näimme Rakennusliikkeen tositoimissa naapurin katolla. Näimme konkreettisesti kattoremontin kulun, alusta loppuun.

Sovimme kunto- ja kustannearviokäynnin kokonaisvaltaisesta kattoremonttista – mineriittikatto vaihdetaisiin huopakatoksi.

Kävimme tarjouksen tarkasti läpi Rakennusliike Korteniemi Oy:n edustajan kanssa. Tarjous oli kirjoitettu asianmukaisen selkeästi ja helposti ymmärrettäväksi.

”Sopimusta tehdessä keskusteltiin ja tingattiin, niin kuin on tapana!” 

       – Esa Silvola

Tavarat saapuivat työmaalle ja ne laskettiin toivomaamme paikkaan – urakka oli valmis alkamaan.

Remontti oli lähtenyt käyntiin hyvin ja se eteni sovitulla tavalla. Työmaan ympäristö siistittiin aina työpäivän jälkeen, työkalut laitettiin turvallisesti paikoilleen ja keskeneräinen katto suojattiin mahdolliselta sateelta.

Vaikka olosuhteet eivät olleet silloin sateen vuoksi parhaat, niin katto saatiin valmiiksi niin kuin oltiin sovittu. 

Lopputulos ja kokonaisuus remontissa oli hyvä. Miehet tekivät omat hommansa kiitettävästi ja katosta saatiin kaunis ja kestävä.- Juuri sellainen kuin olimme toivoneet.

Kyllä saatiin oikealla hinnalla todellista laatua, niin työjäljen kuin palvelunkin saralla.

”Olemme kyllä valmiina suosittelemaan Rakennusliike Korteniemeä ihan kelle vain!”

”Oikein isolla huutomerkillä.”

         – Esa ja Ritva Silvola

Rakennusliike Korteniemi

Ota meihin yhteyttä

Rakennamme sinulle yhdessä kestävää, laadukasta ja huoletonta tulevaisuutta!

Tietoa meistä

Rakennusliike Korteniemi on toiminut Rovaniemellä jo kymmenen vuoden ajan.

Palvelemme asiakkaita jämptillä lappilaisella asenteella aina omakotitalon ikkunaremontista isompiin taloyhtiön kattoremontteihin. Kuinka voimme teitä palvella?

Korteniemi

Sosiaalinen media