Ovi- ja ikkunaremontit Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystiedot tästä

Rakennusliike Korteniemi Oy tarjoaa ovi- ja ikkunaremontit asiakkaille Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Remontin avulla saavutat huomattavaa energiansäästöä ja lisäät asumismukavuuttasi. Kerromme mielellämme lisää!

Tilaa ilmainen kunto- ja kustannusarvio

Ovi- ja ikkunaremontti hyödyttää monin tavoin

Missä kunnossa ulko-ovesi on? Onko talossasi vedon tunnetta? Uusimalla ovesi ja ikkunasi nostat asumisviihtyvyyttäsi ja parannat talosi ulkonäköä. Remontti on lisäksi ekoteko, joka tuottaa säästöä talon asujille. Esimerkiksi energiakustannukset pienenevät remontin myötä usein merkittävällä tavalla. Hankkimalla remontin ammattilaiselta säästät myös hermoja – me autamme sinua projektin kaikissa vaiheissa.

 

Asiakkaat, jotka ovat päätyneet hankkimaan uudet ovet ja ikkunat kauttamme, ovat olleet erittäin tyytyväisiä päätökseensä remontin jälkeen. Uudet ovet ja ikkunat tuovat taloon jopa uuden kodin tuntua. Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Tilaa ilmainen kunto- ja kustannusarvio

Kokonaisvaltaista palvelua

Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu esimerkiksi ikkunoiden ja ovien mittaus. Ammattitaitoiset myyjämme neuvovat ja ohjaavat sinua mielellään kotiisi sopivissa materiaalivalinnoissa. Toteutamme ikkunaremontit niin kesähelteellä kuin talvipakkasellakin. Otamme aina talon asujat huomioon ja pidämme sisätilat siisteinä ja suojattuina remontin aikana.

 

Ovi- ja ikkunaremonttia suunnitellessasi käänny ammattilaisen puoleen! Ovien ja ikkunoiden valinta kohteeseen on aina tarkkaa työtä. Esimerkiksi ilmastointikone tai sen puuttuminen vaikuttavat olennaisesti tehtävään ikkunavalintaan.

Tutustu myös uudistuotantoomme

Katso referenssimme

Olemme ehtineet rakentaa ja remontoida useissa eri kohteissa Rovaniemen ja muun Lapin alueella. Referenssit-sivulta löydät tietoja aiemmin toteuttamistamme remonteista sekä valokuvia urakoistamme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja pyydä tarjous ovi- ja ikkunaremonttiasi tai muuta saneeraustasi varten! 

Referenssejämme