Kattoturvatuotteet Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystietomme tästä

Rakennusliike Korteniemi Oy toimittaa ja asentaa paikoilleen kattoturvatuotteet koko Lapin alueella. Kattoturvatuotteilla varmistat kattosi toimivuuden ja ehkäiset mahdolliset vaaratilanteet jo etukäteen. Saat meiltä kattoturvatuotteet sekä kesän että talven tarpeisiin.

Yhteystiedot

Asennamme kattoturvatuotteet uusille ja vanhoille katoille

Kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa katon kuin katon toimivuutta. Niiden tarkoitus on varmistaa, että kulkeminen katolla erilaisten huoltotöiden yhteydessä on turvallista. Seinätikkaat, lapetikkaat ja kattosillat varmistavat esimerkiksi sen, että nuohooja pääsee hoitamaan työnsä ilman ylimääräistä riskiä. Lumiesteet puolestaan pitävät lumen katolla, eikä lunta tipu talon viertä kulkevien niskaan. 

 

Meiltä saat juuri sinun katollesi sopivat, tarkkaan mitoitetut ja kaikkien määräysten mukaiset kattoturvatuotteet paikoilleen asennettuina. Kerromme mielellämme tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden hinnoista.

Pyydä lisätietoja

Kattoturvatuotteet tuovat turvallisuutta

Valitettavasti saamme joka talvi lukea lehdistä vaaratilanteista, joita katoilta tippuva lumi ja jää aiheuttavat muun muassa jalankulkijoille. Kesällä taas luemme myrskyjen repimistä katoista. Monenlaiset vaaratilanteet ja vauriot ovat onneksi ehkäistävissä riittävällä ennakoinnilla. On hyvä muistaa, että kiinteistön omistaja on aina viime kädessä vastuussa kiinteistön turvallisuudesta.

 

Yleisimpiä puutteita turvallisuudelle aiheuttavat vanhentuneet nousutikkaat ja lumiesteiden tai turvaköysien kiinnityspisteiden puuttuminen. Turvallisuuteen kannattaa sijoittaa, ja esimerkiksi lumiesteet ovat halpa henkivakuutus itselle, lapsille, isovanhemmille ja myös pallogrillille räystään alla.

 

Meiltä saat kattomateriaalista riippumatta:

  • kulkusillat
  • lapetikkaat
  • lumiesteet
  • nousutikkaat
  • kattopollarit
  • piipunpellitykset.
Teemme myös ikkuna- ja oviremontit

Tilaa samalla katon huolto tai korjaus

Lapin ankarat olosuhteet aiheuttavat usein harmia uusissakin taloissa. Ovatko kattosi lumiesteet pettäneet? Minkälaista huoltoa tai korjausta kattosi tarvitsee? Kun epäilet katon kuntoa, niin soita heti meille. Saat asiantuntevalta henkilöstöltämme korjausehdotuksen ja tarvittavat huoltotoimenpiteet nopeasti.

Lue lisää huolloista ja korjauksista