Kuvia ja kokemuksia rakennusliikkeemme töistä Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystiedot tästä

Rakennusliike Korteniemi Oy on ehtinyt toteuttaa useita rakennus- ja remonttikohteita Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Tutustu referensseihimme tältä sivulta löytyvien kuvien ja asiakaskertomusten avulla ja kysy lisää! Arvioimme mielellämme kiinteistössäsi remontin tarpeen, teemme tarvittavat korjaustoimet ja rakennamme myös uutta.

Yhteystiedot

Asiakaskertomus: Mineriittikaton uusiminen huopakatoksi

Katon uusiminen oli ollut mielen päällä jo jonkin aikaa, eikä suotta, olihan talossamme kohtuullisen huonokuntoinen ja halkeillut mineriittikatto. Olimme suunnitelleet katon uusimista parin vuoden sisällä.

 

Varmuutta remontin aloittamiseen toi se, kun näimme rakennusliikkeen tositoimissa naapurin katolla. Näimme konkreettisesti kattoremontin kulun, alusta loppuun.

 

Sovimme kunto- ja kustannearviokäynnin kokonaisvaltaisesta kattoremonttista – mineriittikatto vaihdettaisiin huopakatoksi. Kävimme tarjouksen tarkasti läpi Rakennusliike Korteniemi Oy:n edustajan kanssa. Tarjous oli kirjoitettu asianmukaisen selkeästi ja helposti ymmärrettäväksi. Sopimusta tehdessä keskusteltiin ja tingattiin niin kuin on tapana!

 

Tavarat saapuivat työmaalle ja ne laskettiin toivomaamme paikkaan – urakka oli valmis alkamaan. Remontti lähti hyvin käyntiin ja eteni sovitulla tavalla. Työmaan ympäristö siistittiin aina työpäivän jälkeen, työkalut laitettiin turvallisesti paikoilleen ja keskeneräinen katto suojattiin mahdolliselta sateelta. Vaikka olosuhteet eivät olleet sateen vuoksi parhaat, niin katto saatiin valmiiksi niin kuin oltiin sovittu.

 

Lopputulos ja kokonaisuus ovat hyvät! Miehet tekivät hommansa kiitettävästi ja katosta saatiin kaunis ja kestävä, juuri sellainen kuin olimme toivoneet. Saimme oikealla hinnalla todellista laatua niin työnjäljen kuin palvelunkin saralla.

 

Olemme valmiita suosittelemaan Rakennusliike Korteniemeä ihan kenelle vain!

– Esa ja Ritva Silvola