Kattokorjaukset ja -huollot Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystietomme tästä

Huolla kotisi kattoa samalla huolellisuudella kuin vaikkapa uutta autoasi! Rakennusliike Korteniemi Oy tarjoaa kattojen säännölliset vuosihuollot sekä vikatilanteiden yllättäessä kattokorjaukset Rovaniemellä ja Lapissa. Osaavalta henkilökunnaltamme saat nopeasti ehdotuksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä, joten kysy lisää! 

Tilaa ilmainen kunto- ja kustannusarvio

Korjaukset, huoltotoimet ja vuosihuollot

Myös kotisi katto tarvitsee säännöllistä huoltoa pysyäkseen kunnossa. Esimerkiksi vesikaton huoltoväli on keskimäärin 12 kuukautta. Vuosittainen huolto jatkaa katon elinkaarta ja tuo lisäarvoa kiinteistöllesi. Saat yritykseltämme kattavat vuosihuollot ja myös erilliset huoltotoimenpiteet. Osaava henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan kaikissa katon huoltoon liittyvissä kysymyksissä. 

 

Olemme apunasi myös vikatilanteiden yllättäessä. Yleisimpiä korjauskohteita on lumiestevauriot, läpivientien juuret tai erilaiset vuotopaikat, joita on toisinaan hankalakin paikantaa. Vankan kokemuksemme avulla olemme aina löytäneet vuotokohdat ja saaneet tarvittavat korjaukset kattoihin tehtyä, vaikka samaa korjausta on voinut aiemmin yrittää moni muukin.

 

Pyydä meiltä rohkeasti tarjous pienempiin ja isompiin urakoihin! 

Yhteystiedot

Mitä katon huoltoon kuuluu?

Tärkeimpiin katon huoltotoimiin kuuluvat seuraavat toimenpiteet:

  • kattoturvatuotteiden kiinnikkeiden tarkastus ja tarvittavat kiristykset
  • läpivientien massaus ja tiivisteiden tarkastus
  • vesikatteen kiinnikkeiden tarkastus ja tarvittavat korjaukset
  • vesikourujen puhdistus ja toimivuuden tarkastus
  • sammalkasvuston poisto ja pintavaurioiden korjaus
  • välipohjan tuuletuksen varmistaminen kaikissa olosuhteissa.

Kysy myös tarkemmin, mitä vuosihuoltosopimukseemme kuuluu ja mitä se maksaa! Autamme sinua mielellämme.

Yhteystietomme löydät täältä

Hanki kattoturvatuotteet samalla

Onko katollasi riittävät välineet katon toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi? Kiinteistön omistaja on viime kädessä vastuussa kiinteistön turvallisuudesta, joten pistetään asia kerralla kuntoon!

 

Meiltä saat kattomateriaalista riippumatta erilaiset tikkaat, kulkusillat, lumiesteet ja piipunpellitykset. Kattoturvatuotteidemme avulla esimerkiksi nuohooja pääsee hoitamaan työnsä ja talvella katolle kertyneet lumet eivät uhkaa kiinteistön alueella liikkujaa.

Lue lisää kattoturvatuotteista