Kattokorjaukset ja -huollot Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystietomme tästä

Huolla kotisi kattoa samalla huolellisuudella kuin vaikkapa uutta autoasi! Rakennusliike Korteniemi Oy tarjoaa kattojen säännölliset vuosihuollot sekä vikatilanteiden yllättäessä kattokorjaukset Rovaniemellä ja Lapissa. Osaavalta henkilökunnaltamme saat nopeasti ehdotuksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä, joten kysy lisää! 

Tilaa ilmainen kunto- ja kustannusarvio

Korjaukset, huoltotoimet ja vuosihuollot

Myös kotisi katto tarvitsee säännöllistä huoltoa pysyäkseen kunnossa. Esimerkiksi vesikaton huoltoväli on keskimäärin 12 kuukautta. Vuosittainen huolto jatkaa katon elinkaarta ja tuo lisäarvoa kiinteistöllesi. Saat yritykseltämme kattavat vuosihuollot ja myös erilliset huoltotoimenpiteet. Osaava henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan kaikissa katon huoltoon liittyvissä kysymyksissä. 

 

Olemme apunasi myös vikatilanteiden yllättäessä. Yleisimpiä korjauskohteita on lumiestevauriot, läpivientien juuret tai erilaiset vuotopaikat, joita on toisinaan hankalakin paikantaa. Vankan kokemuksemme avulla olemme aina löytäneet vuotokohdat ja saaneet tarvittavat korjaukset kattoihin tehtyä, vaikka samaa korjausta on voinut aiemmin yrittää moni muukin.

 

Kattotyön kustannusarvio luotettavasti meiltä

Kattoremontti on suuri investointi jokaiselle talon omistajalle, ja on ymmärrettävää, että tarkka ja luotettava kustannusarvio on tehtävä ennen työn aloittamista ja sopimuksen solmimista. Kattoremontin kustannukset vaihtelevat melko paljon talon koosta riippuen, mutta myös remontin suuruus ja käytettävät materiaalit vaikuttavat hintaan. Siksi on tärkeää saada tarkka kattotyön kustannusarvio.

 

Tarjouspyyntö kattoremonttiin

Katto suojaa taloa ja sen rakenteita kosteudelta ja muilta ulkoisilta olosuhteilta. Katon kunnosta huolehtiminen on erittäin tärkeää. Jos katon huollosta tai tarkastuksesta on aikaa, kannattaa sen kunto tarkastuttaa ammattilaisella. Jos katossa on vaurioita, kannattaa ne korjauttaa mahdollisimman pian, ettei niistä pääse aiheutumaan lisävaurioita. Olipa kattosi sitten peltikatto, huopakatto, mineriittikatto tai tiilikatto korjaamme ja huollamme sen ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat luotettavasti kaikenkokoiset urakat aina katon perusteellisesta korjauksesta kattoturvatuotteiden ja lumiesteiden asentamiseen. Tarjouspyyntö kattoremonttiin luotettavasti meiltä!

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous pienempiin ja isompiin urakoihin!
 

Pyydä meiltä rohkeasti tarjous pienempiin ja isompiin urakoihin! 

Yhteystiedot

Orava- ja jyrsijäverkkojen asennus katon yläpohjaan

 

Pieneläimet, kuten oravat ja hiiret, voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa katon rakenteille, eristeille ja sähköjohdoille. Lisäksi ne voivat olla terveysuhka, kun ne tuovat mukanaan loisia ja tauteja. Orava- ja jyrsijäverkkojen asennus on kustannustehokas tapa estää nämä eläimet pääsemästä kattosi sisään.

 


Pieneläinten Aiheuttamat Ongelmat Yläpohjassa

Pieneläimet voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia rakennusten yläpohjissa. Tällaiset ongelmat voivat aiheuttaa taloudellista menetystä sekä terveyshaittoja rakennuksen asukkaille.

Yleisimpiä pieneläinten aiheuttamia haittoja yläpohjissa:

 1. Lämmöneristeen vaurioituminen: Pieneläimet, kuten hiiret ja oravat, voivat kaivautua ja rakentaa pesiä lämmöneristeeseen. Tämä vähentää eristeen tehoa, mikä voi johtaa korkeampiin lämmityskustannuksiin.
 2. Höyrynsulun vaurioituminen: Pieneläimet voivat pureskella ja repiä höyrynsulkuja, mikä heikentää niiden toimivuutta. Tämä voi johtaa kosteus- ja homeongelmiin rakenteissa.
 3. Lämpövuodot: Kun lämmöneriste ja höyrynsulku vaurioituvat, se johtaa lämpövuotoihin, jotka voivat lisätä lämmityskustannuksia ja tehdä sisätiloista epämukavia.
 4. Mikrobi- ja hajuhaitat: Pieneläinten jätökset ja kuolleet yksilöt voivat aiheuttaa mikrobi- ja homeongelmia yläpohjassa. Lisäksi ne voivat tuottaa epämiellyttäviä hajuja, jotka voivat kulkeutua myös asuintiloihin.
 5. Meluhaitta: Pieneläinten liikkuminen ja rapina yläpohjassa voi olla häiritsevää. Äänet saattavat herättää asukkaat yöllä tai häiritä päiväaikana.
 6. Vauriot ulkoverhouksessa: Pieneläimet voivat pureskella ja kaivautua ulkoverhouksen läpi päästäkseen rakennuksen sisään. Tämä voi johtaa ulkoverhousmateriaalien, kuten puun tai muovin, vaurioitumiseen.

 

 

Tarjoamme ammattitaitoista asennuspalvelua, joka takaa, että verkko on oikein ja turvallisesti asennettu. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että asennus on tehokas ja pitkäikäinen. Toteutamme jyrsijäverkkojen asennukset mökkikohteissa.

 

 

 

Tilaa ilmainen kustannusarvio verkon asennuksesta

Mitä katon huoltoon kuuluu?

Tärkeimpiin katon huoltotoimiin kuuluvat seuraavat toimenpiteet:

 • kattoturvatuotteiden kiinnikkeiden tarkastus ja tarvittavat kiristykset
 • läpivientien massaus ja tiivisteiden tarkastus
 • vesikatteen kiinnikkeiden tarkastus ja tarvittavat korjaukset
 • vesikourujen puhdistus ja toimivuuden tarkastus
 • sammalkasvuston poisto ja pintavaurioiden korjaus
 • välipohjan tuuletuksen varmistaminen kaikissa olosuhteissa.

Kysy myös tarkemmin, mitä vuosihuoltosopimukseemme kuuluu ja mitä se maksaa! Autamme sinua mielellämme.

Yhteystietomme löydät täältä

Hanki kattoturvatuotteet samalla

Onko katollasi riittävät välineet katon toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi? Kiinteistön omistaja on viime kädessä vastuussa kiinteistön turvallisuudesta, joten pistetään asia kerralla kuntoon!

 

Meiltä saat kattomateriaalista riippumatta erilaiset tikkaat, kulkusillat, lumiesteet ja piipunpellitykset. Kattoturvatuotteidemme avulla esimerkiksi nuohooja pääsee hoitamaan työnsä ja talvella katolle kertyneet lumet eivät uhkaa kiinteistön alueella liikkujaa.

Lue lisää kattoturvatuotteista