Kodin remontit Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystiedot tästä

Rakennusliike Korteniemi Oy tekee toiveidesi mukaiset kodin remontit Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Meiltä hoituu niin kokonaisvaltaiset huoneistoremontit kuin pienemmät maalaustyötkin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää remonttitarpeistasi!

Yhteystietoihin

Huoneistoremontit avaimet käteen -palveluna

Kun etsit asiantuntevaa huoneistoremontin tekijää Rovaniemellä tai muualla Lapissa, käänny luottavaisin mielin puoleemme! Tulemme mielellämme tutustumaan remontoitavaan kohteeseen ja tekemään hinta-arvion tarvittavista remonttitöistä. 

 

Palvelemme sinua kätevästi avaimet käteen -periaatteella eli toteutamme remontin alusta loppuun asti. Suunnittelemme kaikki remontin vaiheet aina huolella, jotta se etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. 

 

Toteutamme huoneistoremontit ripeästi, kokeneen ammattilaisen varmuudella. Meille on tärkeää, että asiakkaamme pääsevät nauttimaan remontin tuloksista mahdollisimman pian.

 

Mikäli haluat lisätietoja tekemistämme huoneistoremonteista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Meiltä saat aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua.  

Yhteystietoihin

Meiltä myös pienet pintaremontit

Kokonaisvaltaisten huoneistoremonttien lisäksi teemme myös pienempiä pintaremontteja tarpeidesi mukaan. Voit siis tilata meiltä esimerkiksi kotisi tapetoinnit ja maalaukset.

 

Käytössämme on kattava ja nykyaikainen työvälineistö, joka takaa korkealaatuisen lopputuloksen. Alan ammattilaisina hallitsemme luonnollisesti myös kohteeseen parhaiten sopivat työmenetelmät. 

 

Pienet pintaremontit toteutamme aina laadukkaita ja kestäviä materiaaleja käyttäen. 

Pyydä tarjous

Toteutamme unelmiesi remontin

Haaveiletko kauniista ja toimivasta keittiöstä? Kaipaatko kotiisi enemmän valoisuutta ja avaraa ilmettä? Toteutamme mielellämme unelmiesi remontin!

 

Pienilläkin remonttitöillä saamme lisättyä huomattavasti asumisviihtyvyyttä. Haluamme remontoida kotisi sellaiseksi paikaksi, jossa viihdyt.

 

Teknisen osaamisemme lisäksi ymmärrämme myös esteettisen kauneuden päälle. Voit siis olla varma, että remontin jäljiltä kotisi näyttää kauniilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous kodin remontista Rovaniemellä ja Lapissa! Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla. 

 

Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. 

Pyydä tarjous