Tiilikattoremontit Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystiedot tästä

Onko sinulla arvostettu ja kestävä tiilikatto? Rakennusliike Korteniemi Oy asentaa uudet ja korjaa vanhat tiilikatteet Rovaniemellä ja Lapin alueella. Tiilikaton heikoin kohta on yleensä sen aluskate, koska tiilikaton pitävyys perustuu aina pitävään aluskatteeseen. Yrityksemme arvioi kattosi kaikkien rakenteiden kunnon ja laittaa myös aluskatteet kuntoon.

Ota yhteyttä

Tiilikatto – talosi kruunu

Tiilikattoa on aina pidetty arvokkaana ja arvostettuna vaihtoehtona muihin kattomateriaaleihin verrattuna. Tiilikatto onkin kuin kruunu, joka herättää kunnioitusta ja arvostusta ympärillään. Oikein tehty tiilikatto on kaunis, kestävä ja taloasi hyvin suojaava vaihtoehto. Teemme uudet ja remontoimme vanhat tiilikatot ammattitaidolla – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenottoon

Vaihdamme kätevästi kattomateriaalin

Tiilikatoilla on myös omat heikkoutensa. Esimerkiksi katon alusrakenteet ja aluskatteet, joita ei näe päälle päin, voivat olla vaurioituneita. Vialliset aluskatteet tai painuneet alusrakenteet sekä tiilipinnoitteen huollon laiminlyönti aiheuttavat tiilien rikkoontumista ja vakavia vuotoja. Joskus tiilenpalasia tippuu jopa maahan lumien matkassa. Tiilikatteen pinta tarjoaa myös sammalkasvustolle otollisen kasvuympäristön, mikä on omiaan tuhoamaan katteen pinnoitetta.

 

Tiesitkö, että tiilikate ei itsessään ole täysin vedenpitävä lukuisten tiilisaumojen vuoksi? Aluskatteen tulee olla täysin ehjä ja pitävä siltä varalta, että saumat pettävät myrskyllä tai keväällä lumien sulaessa. Yrityksemme ammattitaitoiset työntekijät tarkistavat myös kattosi aluskatteen kunnon ja raportoivat sinulle tarvittavista huoltotoimenpiteistä. 

 

Vaihdamme kätevästi myös talosi tiilikatteen toiseen katemateriaaliin. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista, kuten huopa- ja peltikatoista.

Peltikatot

Tutustu vuosihuoltoihin!

Katto kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta se pysyy kunnossa ja kestää hyvänä pitkään. Katon rikkoontuminen saattaa johtaa esimerkiksi kalliiksi tuleviin kosteusvaurioihin. Tarjoamme kattojen huoltotoimenpiteet ja täydelliset vuosihuollot asiantuntemuksella ja kokemuksella. Vuosihuollossa puhdistamme vesikourut ja poistamme katolle kertyneen sammalkasvuston. Korjaamme katon pintavauriot ja tarkastamme muutenkin sen kunnon.

Lue lisää huolloista