Huopakattoremontit Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystiedot tästä

Huopakatto on yksi suosituimpia vesikattomateriaaleja. Se on hiljainen, turvallinen, helppohoitoinen ja edullinen kattomateriaali. Tärkeintä on, että asennus tehdään oikein ja ammattitaidolla pieniä yksityiskohtia myöten. Jätä kattoremonttisi Rovaniemellä ja Lapissa Rakennusliike Korteniemi Oy:n osaavien tekijöiden käsiin, niin edessäsi on monia huolettomia vuosia!

Ota yhteyttä

Nykyajan huopakatot soveltuvat vaativimpiinkin olosuhteisiin

Tiesitkö, että huopakatteen historia ulottuu 1900-luvun alkupuolelle saakka eli aikoihin, jolloin sellusta valmistettua huopaa alettiin pinnoittaa katemateriaaliksi? Nykypäivän huopakate on kehityksen myötä muuttunut lasikuituvahvisteiseksi kumibitumikatteeksi, joka sopii kaikista vaativimpiinkin olosuhteisiin.

 

Huopakate on yksi käytetyimpiä katemateriaaleja. Se on oikein huollettuna ja hoidettuna pitkäikäinen, tyylikäs ja myös suhteellisen edullinen kattomateriaali. Huopakatto sopii taloon kuin taloon sen lukuisten väri- ja mallivaihtoehtojen ansiosta. Huopakaton suosiota selittää vielä se, että huopa sopii kattomateriaaliksi monenlaisiin kattoihin. Hyvin loivaan tai tasakattoiseen taloon huopakatto on yleensä ainoa sopiva kattomateriaalivaihtoehto. 

 

Rakennusliike Korteniemi Oy on asentanut satoja huopakattoja ympäri Lapin maakuntaa jo kymmenen vuoden ajan. Ota yhteyttä, kun haluat ammattilaisen asentavan kattosi.

Yhteydenottoon

Onko huopakaton remontti ajankohtainen?

Kokemuksemme mukaan jopa alle 20 vuotta vanhoissa huopakatoissa on vaurioita, jotka johtavat vuotoihin. Vauriot huopakatolla ovat yleensä piileviä hyvinkin pitkään. Raakapontti eli huopakaton aluslaudoitus voi imeä vettä vuosia ilman vaurioiden ilmenemistä. Sammalkasvusto katolla, räystäshuovan halkeilu ja naulojen nouseminen ovat näkyvimpiä merkkejä siitä, että kattoremontti on ajankohtainen.

 

Huopakaton käyttöikää lyhentää myös huomattavasti alushuovan ja räystäslistojen puuttuminen rakenteista. Näiden puuttuminen on yleistä vielä 2000-luvun alkupuoliskolla tehdyissä katoissa. Autamme mielellämme huopakaton kunnon ja remontin ajankohtaisuuden arvioinnissa.

Kysy lisää

Säännöllinen huolto kannattaa

Huopakatosta täytyy pitää hyvää huolta. Ammattilaisen on syytä tarkastaa katto, kun sille on kertynyt ikää yli 15 vuotta. Lisäksi katosta on hyvä pitää säännöllisesti huolta. Säännöllinen huolenpito pidentää vesikaton elinkaarta – voit nauttia hiljaisesta huopakatostasi pitkään ilman huolia.

 

Saat ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme myös kattojen huoltotoimet ja vuosihuollot. Tärkeimpiin huoltotoimiin kuuluvat muun muassa vesikourujen puhdistus, sammalkasvuston poisto ja pintavaurioiden korjaus. Samalla tarkastamme katon ja esimerkiksi vesikatteen kiinnikkeiden kunnon. Kysy tarkemmin, mitä vuosihuoltosopimuksemme pitää sisällään ja mitä se maksaa!

Lue lisää vuosihuolloista