Peltikattoremontit Rovaniemellä ja Lapissa

Katso yhteystiedot tästä

Peltikatto on kattomateriaalina yksi suosituimmista materiaalivaihtoehdoista. Suosiota selittävät lukuisat eri profiilivaihtoehdot, kestävyys ja huoltovarmuus. Yrityksemme remontoi peltikatot ammattitaidolla mihin vuodenaikaan tahansa turvallisesti ja laadukkaasti. Palvelemme remonteissa Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Peltikatto kestää pitkään

Peltikatto on oikein huollettuna verrattain pitkäikäinen. Me Rakennusliike Korteniemellä käytämme peltikattoremonteissa hyväksi todettuja, kotimaisen Ruukin valmistamia peltejä. Ruukin valikoimaan kuuluu kattava valikoima niin lukkosauma-, tiilikuvio- kuin aaltopeltejäkin. Tärkein syymme käyttää Ruukin peltejä remonteissamme on näiden tuotteiden pitkä, jopa 50 vuoden takuu. 

 

Ajatteletko, että peltikatto on äänekäs? Ei suinkaan! Nykyisin peltimallistosta löytyy myös äänieristetty kattopelti, jonka hiljaisuus on korvia hivelevää.

 

Ota ihmeessä yhteyttä, niin kerromme lisää peltikattoremontista!

Yhteystiedot

Peltikaton ominaisuuksista kattomateriaalina

Peltikatto on suosittu kattomateriaali, koska se on kestävä ja huoltovarma. Teräskatteiden uskomaton kestävyys ja huoltovarmuus perustuvat aina laadukkaisiin pinnoitteisiin ja toimiviin alusrakenteisiin. Silti heikkoja lenkkejä löytyy jokaisesta katosta.

 

Läpiviennit, piipun juuripellit, jiirit, lappeiden yhtymäkohdat ja ruuvikiinnitykset tekevät satoja reikiä teräkseen ja jokainen reikä on huolehdittava tiiviiksi. Vuosien vieriessä tiivisteet voivat rapistua, pinnoite kärsiä sääolosuhteista ja esimerkiksi läpiviennit halkeilla UV-säteilyn kovettaessa muovia. Kaikkein vaarallisinta katon kestävyyden kannalta on aluskatteen puuttuminen tai vaurioituminen. 1980-luvulla aluskatetta ei pidetty tärkeänä, joten sitä ei yleisesti käytetty peltikatoissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkastaa mielellään kattosi kunnon ja antaa suosituksia tarvittavista toimenpiteistä.

Lue myös tiilikatoista